Winkelwagen

0 item(s) | € 0,00

Klanten service

Snel antwoord op al uw vragen binnen 24 uur

Gratis verzending

Géén verzendkosten in Nederland met PostNL

Niet goed geld terug

Eenvoudig retourneren of ruilen binnen 14 dagen

Horloge Reparaties

Lock-down service: iedere tweede batterij vervangen we gratis (t.w.v. 9 EUR)

In onze moderne horlogewinkel Topdeal Watches aan de Molslaan in Delft (tegenover de Hema) kunt u terecht voor elk soort horlogereparatie, ook als u het horloge elders heeft gekocht. Wij vervangen de batterij of het horlogebandje van uw horloge klaar-terwijl-u-wacht. Wanneer u uw horlogebandje wilt laten vervangen, kiest u bij ons uit een ruim assortiment. Wij hebben honderden lederen banden die geschikt zijn voor allerlei horlogemerken en voor ieder budget. Bovendien verkopen we horlogeboxes, gereedschapsets en universele watchwinders. Deze watchwinders zijn geschikt voor alle automatische horloges en zorgen ervoor dat uw horloge opgewonden blijft als u het niet draagt.


Specialistische reparaties

Voor specialistische reparaties, zoals het vervangen van een horlogeglas of het uitvoeren van drukmetingen, werken wij samen met een professionele reparateur. Deze heeft een aantal speciaal opgeleide horlogemakers in dienst en kan eventuele benodigde onderdelen direct bij de betreffende officiële leverancier bestellen. In Delft verzorgen zij elke horlogereparatie van bekende trend- en modemerken (niet van imitatiehorloges), en ook van sieraden. U kuntbij ons ook originele horlogebanden bestellen van alle bekende horlogemerken met een distributeur in Nederland (zie het overzicht hieronder). Wanneer u bij ons in Delft langskomt voor een horlogereparatie ontvangt u altijd eerst een schatting van de kosten die gemaakt moeten worden. Vanaf € 50,- ontvangt u een bindende prijsopgave.


Is uw horloge waterdicht?

Of een horloge waterdicht is, ligt aan de constructie van het horloge. Over het algemeen geldt dat een geschroefde kast de beste garantie geeft op een goede waterbestendigheid. De afdichting wordt verder verzorgd door pakkingen of rubber ringen tussen de bodem, het glas of de drukkers. Als u wilt zwemmen met uw horloge is het verstandig om bij het vervangen van de batterij het horloge te laten controleren op waterdichtheid. Dit verzorgen wij via onze horlogemaker in de drukcabine. Indien nodig worden dan ook pakkingen vervangen. Ook kan het voorkomen dat we u adviseren het glas te vervangen, omdat er bij de test een lekkage is gevonden.

Het vervangen van de batterij en het uitvoeren van een waterdichtheidstest is mogelijk vanaf € 25,-. Bijzondere werkzaamheden voeren we uitsluitend uit na een prijsopgave en uw toestemming daarop. Op de bodem van de kast of op de wijzerplaat wordt vaak de classificatie van de waterbestendigheid weergegeven. Hieronder ziet u een voorbeeld:

 

Kom voor uw horlogereparatie langs in onze winkel in Delft

Voor elk soort horlogereparatie nodigen wij u van harte uit in onze winkel in Delft. Wij zijn een klein en flexibel bedrijf en leggen de focus op u als klant. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en dat is te zien aan onze reviews waarbij we gemiddeld een 9.4 scoren. Wij helpen u dan ook graag. Neem gerust contact met ons op via 015-2129038 en stel uw vragen. Wat voor horlogereparatie mogen we in onze winkel in Delft voor u uitvoeren?

 

 

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: