Winkelwagen

0 item(s) | € 0,00

Klanten service

Snel antwoord op al uw vragen binnen 24 uur

Gratis verzending

Géén verzendkosten in Nederland met PostNL

Niet goed geld terug

Eenvoudig retourneren of ruilen binnen 14 dagen

Horloge Reparaties

Horloge repareren? Watch repair? In onze moderne horlogewinkel Topdeal Watches voor Horloges & Sieraden aan de Molslaan 26 in Delft (tegenover de Hema) kunt u terecht voor alle reparaties aan uw horloge; ook als u het horloge elders gekocht heeft. Wij vervangen de batterij, of het horlogebandje van uw horloge, klaar terwijl u wacht. Wij hebben honderden lederen horlogebanden, voor alle merken geschikt en voor ieder budget. Wij verkopen bovendien horlogeboxen, gereedschapsets en universele watchwinders (voor alle automatische horloges). Maak meteen even een rondje door het gezellige centrum van Delft. Graag tot ziens!

Voor specialistische reparaties van horloges, zoals bijvoorbeeld het vervangen van een horlogeglas of uitvoeren van drukmetingen, werken wij samen met een professionele reparateur die een aantal speciaal opgeleide horlogemakers in dienst heeft en eventuele benodigde onderdelen direct bij de betreffende officiële leverancier kan bestellen. Zij verzorgen voor ons de reparaties van alle bekende, trend- en mode sieraden en horlogemerken (niet van imitatie horloges). Door deze samenwerking kunt bij ons ook originele horlogebanden bestellen van alle bekende horlogemerken, met een distributeur in Nederland. U ontvangt altijd eerst een schatting of bindende prijsopgave vanaf 50 Eur.

Wanneer is uw horloge waterdicht? Eigenlijk niet zo snel; het ligt aan de constructie van het horloge. Over het algemeen geldt dat een geschroefde kast de beste garantie geeft op een goede waterbestendigheid. De afdichting wordt verder verzorgd door pakkingen, of rubber ringen, tussen bodem, glas of drukkers. Als u wilt zwemmen met uw horloge is het verstandig om bij het vervangen van een batterij, het horloge te laten controleren op waterdichtheid (momentopname). Dit verzorgen wij via onze horlogemaker in de drukcabine.

Indien nodig worden dan ook pakkingen vervangen. Het kan ook voorkomen dat er geadviseerd wordt om een glas te vervangen, omdat er bij de test een lekkage wordt gevonden. Het vervangen van een batterij met waterdichtheidstest is mogelijk vanaf 25 Eur. Bijzondere werkzaamheden voeren wij uitsluitend uit na een prijsopgave en uw toestemming! Op de bodem van de kast, of op de wijzerplaat wordt vaak de classificatie van de waterbestendigheid weergegeven. Hieronder ziet u een voorbeeld:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: