Winkelwagen

0 item(s) | € 0,00

Klanten service

Snel antwoord op al uw vragen binnen 24 uur

Gratis verzending

Géén verzendkosten in Nederland met PostNL

Niet goed geld terug

Eenvoudig retourneren of ruilen binnen 14 dagen

Categorieën


Productfilter

Sieradendozen

Sieradendozen

Op zoek naar een mooie sieradendoos? Deze sieradendozen en bijouxkoffers van WindRose zijn de meest populaire modellen uit onze collectie. Een WindRose sieradenkoffer is de ideale opbergplaats voor al uw sieraden. En echt iets moois om cadeau te geven! Bekijk ook eens onze collectie houten horlogekisten.

Charmbox WindRose Merino 3350 Rood
WindRose Merino 3350 Charmbox Red Handige box voor al uw kleinere sieraden met 2 etages en 2 uitneembare bakjes o.a. met een insteekvak voor ringen. Afmetingen: 30 x 21 x 11 cm (L x B x H). De buitenkant is uitgevoerd in rood kunstleder met authentieke lederlook, makkelijk schoon te houden...
€ 99,00
Sieradenkoffer WindRose Merino 3655 Rood
WindRose Merino 3655 Red Handige sieradenkoffer met 4 etages en spiegeltje aan de binnenkant van het deksel. Met insteekvak voor ringen. De buitenkant is uitgevoerd in rood kunstleder met authentieke lederlook, makkelijk schoon te houden. De beige binnenkant is van zacht velours, zodat ..
€ 119,00
Sieradenkoffer WindRose Merino 3671 Rood
WindRose Merino 3671 sieradenkoffer in rood PU leder met 4 etages en een spiegel aan de binnenkant van het deksel. Met insteekvak voor ringen en apart juwelendoosje. De binnenkant is gemaakt van beige velours, zodat uw sieraden niet snel beschadigen. Afmetingen: 245 x 160 x 165 mm (L x B x H). ..
€ 119,00
Sieradenkoffer WindRose Merino XL 3668 Rood
WindRose Merino 3668 zeer ruime sieradenkoffer in rood PU leder met 5 niveaus, 4 lades en een spiegel aan de binnenkant van het deksel. Met insteekvak voor ringen en apart juwelen reisetui. De binnenkant is gemaakt van beige velours, zodat uw sieraden niet snel beschadigen. Afmetingen: 330 x 230 ..
€ 259,00
Sieradenkoffer Modalo Precious Black 2501
Modalo Precious Sieradenkoffer prettig in het gebruik door het gebruik van luxe, synthetische materialen. Deze ruime sieradendoos met 6 lades met allerlei soorten vakken voor al uw sieraden, en een extra juwelen doosje voor uw mooiste sieraden. Ook handig voor op reis door het geintegreerde handv..
€ 299,00
Sieradenkoffer Modalo Precious Red 2504
Modalo Precious Sieradenkoffer prettig in het gebruik door het gebruik van luxe, synthetische materialen. Deze ruime sieradendoos met 6 lades met allerlei soorten vakken voor al uw sieraden, en een extra juwelen doosje voor uw mooiste sieraden. Ook handig voor op reis door het geintegreerde handv..
€ 299,00
Sieradenkoffer WindRose Merino 3671 Zwart
WindRose Merino 3671 sieradenkoffer met 4 etages en een spiegel aan de binnenkant van het deksel. Met insteekvak voor ringen en apart juwelendoosje. De binnenkant is gemaakt van velours, zodat uw sieraden niet snel beschadigen. Kleur: Zwart PU leder (kunstleder met beige binnenkant). Afmetingen: ..
€ 119,00
Sieradenkoffer WindRose Merino 3683
WindRose Merino bijoux- en sieradenkoffers zijn prettig in het gebruik door het gebruik van zachte, synthetische materialen, die makkelijk te reinigen zijn. De binnenkant is gemaakt van velours, zodat uw sieraden niet snel beschadigen. Deze bijoux koffer heeft 4 etages en een handig insteekvakken..
€ 189,00
Sieradenkoffer WindRose Merino 3696
Windrose 3696 bijoux- en sieradenkoffer met 5 etages en een spiegel aan de binnenkant van het deksel. Met extra make-up of juwelen tasje. De WindRose Merino bijouxkoffers zijn prettig in het gebruik door het gebruik van zachte, synthetische materialen. De binnenkant is gemaakt van velours, zodat ..
€ 169,00
Sieradenkoffer WindRose Merino XL 3347
WindRose Merino XL Bijoux- en sieradenkoffer prettig in het gebruik door het gebruik van zachte, synthetische materialen. Deze extra grote sieradendoos heeft 5 lades met allerlei soorten vakken voor al uw sieraden, en een extra juwelen rol. Ook handig voor op reis! Afmetingen:  37 x 27..
€ 339,00
Sieradenkoffer WindRose Merino XL 3668
WindRose Merino 3668 zeer ruime sieradenkoffer in zwart PU leder met 5 niveaus, 4 lades en een spiegel aan de binnenkant van het deksel. Met insteekvak voor ringen en apart juwelen reisetui. De binnenkant is gemaakt van beige velours, zodat uw sieraden niet snel beschadigen. Afmetingen: 330 x 230..
€ 259,00
Windrose Ambiance 3228 Safe Sieradenkoffer
Windrose Ambiance Safe Sieradenkoffer Een mooie sieradenkoffer, met stevig handvat. Uitgevoerd in luxe materialen, voor uw mooiste bijoux, sieraden of juwelen. Door het compacte formaat gemakkelijk in een safe op te bergen. Materiaal:  Hardhouten koffer, van buiten bekleed met fijn ges..
€ 199,00
Windrose Ambiance 3229 Safe Horlogekoffer
Windrose Ambiance Safe Horlogekoffer Een mooie horlogekoffer, met stevig handvat. Uitgevoerd in luxe materialen, voor uw 12 mooiste horloges. Door het compacte formaat gemakkelijk in een safe op te bergen. Materiaal:  Hardhouten horlogekoffer, van buiten bekleed met fijn gestructureerd..
€ 199,00
Sieradenkoffer WindRose Ambiance 3216
De WindRose Ambiance bijouxdoos of bijouxkoffer is gemaakt van echt hardhout, bekleed met fijn gestructureerd zwart runderleder en van binnen met beige italiaans velours, zodat uw sieraden niet snel zullen beschadigen. Met stevig handvat, vele laden, ruimte voor 4 horloges en klein extra koffertj..
€ 399,00
Sieradenkoffer WindRose Ambiance 3244
WindRose Ambiance 3244 bijouxkoffer een luxe maar compacte koffer voor uw sieraden en voor vier horloges. Deze koffer met stevig handvat is gemaakt van hardhout, bekleed met fijn gestructureerd zwart runderleder en van binnen met beige italiaans velours, zodat uw sieraden niet snel zullen beschad..
€ 319,00
Sieradenkoffer WindRose Ambiance 3246
De WindRose Ambiance bijouxdoos of bijouxkoffer is gemaakt van echt hardhout, bekleed met fijn gestructureerd zwart runderleder en van binnen met beige italiaans velours, zodat uw sieraden niet snel zullen beschadigen. Met stevig handvat, vele laden, met extra ruimte voor 8 horloges. Kleur:..
€ 539,00
Windrose Nappa 3107 Horlogebox
Windrose Nappa Horlogekoffer Een mooie, afsluitbare horlogebox, bekleed met zwart nappa rundleder, gevoerd met grijs velours. Deze horlogebox biedt plaats aan 10 mooie horloges. Uitgevoerd met 2 vensters. Afmeting:  230 x 195 x 100 mm. ..
€ 139,00
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: