Winkelwagen

0 item(s) | € 0,00

Klanten service

Snel antwoord op al uw vragen binnen 24 uur

Gratis verzending

Géén verzendkosten in Nederland met PostNL

Niet goed geld terug

Eenvoudig retourneren of ruilen binnen 14 dagen

Categorieën


Productfilter

Windrose Sieradendozen

Windrose Sieradendozen

Op zoek naar een mooie sieradendoos? Deze sieradendozen en bijouxkoffers zijn de meest populaire modellen uit onze collectie. Een sieradenkoffer van specialist Windrose is de ideale opbergplaats voor al uw sieraden. En echt iets moois om cadeau te geven!

Horlogebox Beco Brandon Horloge en Sieraden box
Deze Beco Horlogebox biedt ruimte aan 5 flinke horloges (vakbreedte 51 mm) en heeft 9 extra vakken voor uw manchetknopen, ringen, kettingen en andere sieraden. Materiaal:       zwart leder, binnenzijde velours. Afmetingen:   290 x 162 x 86 mm ( L ..
€ 99,50
Sieradenkoffer WindRose Merino 3671
WindRose Merino 3671 sieradenkoffer met 4 etages en een spiegel aan de binnenkant van het deksel. Met insteekvak voor ringen en apart juwelendoosje. De binnenkant is gemaakt van velours, zodat uw sieraden niet snel beschadigen. Kleur: Zwart PU leder (kunstleder met beige binnenkant). Afmetingen: ..
€ 119,00
Sieradenkoffer WindRose Merino 3671.9
WindRose Merino 3671 sieradenkoffer met 4 etages en een spiegel aan de binnenkant van het deksel. Met insteekvak voor ringen en apart juwelendoosje. De binnenkant is gemaakt van velours, zodat uw sieraden niet snel beschadigen. LIMITED EDITION: Zwart leder met roze binnenkant. Afmetingen: 2..
€ 129,00
Sieradenkoffer WindRose Merino 3683
WindRose Merino bijoux- en sieradenkoffers zijn prettig in het gebruik door het gebruik van zachte, synthetische materialen, die makkelijk te reinigen zijn. De binnenkant is gemaakt van velours, zodat uw sieraden niet snel beschadigen. Deze bijoux koffer heeft 4 etages en een handig insteekvakken..
€ 159,00
Sieradenkoffer WindRose Merino 3696
Windrose 3696 bijoux- en sieradenkoffer met 5 etages en een spiegel aan de binnenkant van het deksel. Met extra make-up of juwelen tasje. De WindRose Merino bijouxkoffers zijn prettig in het gebruik door het gebruik van zachte, synthetische materialen. De binnenkant is gemaakt van velours, zodat ..
€ 149,00
Sieradenkoffer WindRose Merino XL 3347
WindRose Merino XL Bijoux- en sieradenkoffer prettig in het gebruik door het gebruik van zachte, synthetische materialen. Deze extra grote sieradendoos heeft 5 lades met allerlei soorten vakken voor al uw sieraden, en een extra juwelen rol. Ook handig voor op reis! Afmetingen:  37 x 27..
€ 289,00
Windrose Ambiance 3228 Safe Sieradenkoffer
Windrose Ambiance Safe Sieradenkoffer Een mooie sieradenkoffer, met stevig handvat. Uitgevoerd in luxe materialen, voor uw mooiste bijoux, sieraden of juwelen. Door het compacte formaat gemakkelijk in een safe op te bergen. Materiaal:  Hardhouten koffer, van buiten bekleed met fijn ges..
€ 199,00
Sieradenkoffer WindRose Ambiance 3216
De WindRose Ambiance bijouxdoos of bijouxkoffer is gemaakt van echt hardhout, bekleed met fijn gestructureerd zwart runderleder en van binnen met beige italiaans velours, zodat uw sieraden niet snel zullen beschadigen. Met stevig handvat, vele laden, ruimte voor 4 horloges en klein extra koffertj..
€ 399,00
Sieradenkoffer WindRose Ambiance 3244
WindRose Ambiance 3244 bijouxkoffer een luxe maar compacte koffer voor uw sieraden en voor vier horloges. Deze koffer met stevig handvat is gemaakt van hardhout, bekleed met fijn gestructureerd zwart runderleder en van binnen met beige italiaans velours, zodat uw sieraden niet snel zullen beschad..
€ 299,00
Sieradenkoffer WindRose Ambiance 3246
De WindRose Ambiance bijouxdoos of bijouxkoffer is gemaakt van echt hardhout, bekleed met fijn gestructureerd zwart runderleder en van binnen met beige italiaans velours, zodat uw sieraden niet snel zullen beschadigen. Met stevig handvat, vele laden, met extra ruimte voor 8 horloges. Kleur:..
€ 499,00
Sieradenkoffer WindRose Ambiance 3259
De WindRose Ambiance sieradendoos of bijouxkoffer is gemaakt van echt hardhout, bekleed met fijn gestructureerd zwart runderleder en van binnen met beige italiaans velours, zodat uw sieraden niet snel zullen beschadigen. Met grote spiegel aan de binnenzijde van het deksel, stevig handvat, vele la..
€ 549,00
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: