Winkelwagen

0 item(s) | € 0,00

Klanten service

Snel antwoord op al uw vragen binnen 24 uur

Gratis verzending

Géén verzendkosten in Nederland met PostNL

Niet goed geld terug

Eenvoudig retourneren of ruilen binnen 14 dagen

Categorieën


Productfilter

Bering Ringen

Bering Ringen

De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die haar ring wil aanpassen aan zijn of haar kledingstijl. Een startset bestaat uit een edelstalen buitenring, die je makkelijk kunt openschroeven en er dan twee binnenringen in kunt monteren. Bij aankoop van een Bering startset ontvang je één binnenring cadeau, zodat je ALTIJD diverse combinaties kunt maken. En je kunt ze later uitbreiden met andere binnen- of buitenringen, in zilver, goud of rosegold kleur. Iedere ring startset is leverbaar in diverse maten. De buitenring is 10 mm breed en 2.3 mm dik. Via onze winkel zijn er ook smalle ringen leverbaar van 7.6 mm breed, waar één binnenring in past.

Bering RING Arctic Symphony | StarterSet-9
Bering Symphony Set Arctic Sailing Zwarte RING Startset met zwarte en zilveren inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 60 / US 9. De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Deze s..
€ 79,90
Bering RING Cardiff 8
Bering Cardiff Ring Set 8 Zilverkleurige RING met blauwe inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 57 / US 8. De Bering ringset bestaat uit een edelstalen buitenring, die je makkelijk kunt openschroeven en er dan een binnenring in kunt monteren. De buitenring is 7.7 mm bre..
€ 49,90
Bering RING Havanna 8
Bering Havanna Ring Set 8 Goudkleurige RING met witte inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 57 / US 8. De Bering ringset bestaat uit een edelstalen buitenring, die je makkelijk kunt openschroeven en er dan een binnenring in kunt monteren. De buitenring is 7.7 mm breed ..
€ 75,00
Bering RING Nashville 8
Bering Nashville Heren Ring Set 8 Zwarte RING met zilverkleur mesh inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 57 / US 8 / 18.2 diameter. De Bering ringset bestaat uit een edelstalen buitenring, die je makkelijk kunt openschroeven en er dan een binnenring in kunt monteren. D..
€ 59,00
Bering RING Set Arctic Blue 8
Bering Ring Set Arctic Blue Zilverkleurige RING Startset met blauwe inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 57 / US 8. De Bering Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een startset bestaat uit ..
€ 109,90
Bering RING Set Lausanne 8
Bering Ring Set Lausanne Rosegold kleurige RING Set met rode inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 57 / US 8. De Bering ringset bestaat uit een edelstalen buitenring, die je makkelijk kunt openschroeven en er dan twee binnenringen in kunt monteren. De buitenring is 10 ..
€ 129,00
Bering RING Set Vancouver 8
Bering Ring Set Vancouver Zilverkleurige RING Startset met blauwe inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 57 / US 8. De Bering Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een startset bestaat uit ee..
€ 109,90
Bering RING Symphony Set Arctic Sailing 10
Bering Symphony Set Arctic Sailing Zilverkleurige RING Startset met blauwe inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 63 / US 10. De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een start..
€ 89,90
Bering RING Symphony Set Arctic Sailing 5
Bering Symphony Set Arctic Sailing Zilverkleurige RING Startset met blauwe inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 50 / US 5. De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een starts..
€ 89,90
Bering RING Symphony Set Arctic Sailing 6
Bering Symphony Set Arctic Sailing Zilverkleurige RING Startset met blauwe inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 52 / US 6. De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een starts..
€ 89,90
Bering RING Symphony Set Arctic Sailing 7
Bering Symphony Set Arctic Sailing Zilverkleurige RING Startset met blauwe inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 55 / US 7. De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een starts..
€ 89,90
Bering RING Symphony Set Arctic Sailing 8
Bering Symphony Set Arctic Sailing Zilverkleurige RING Startset met blauwe inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 57 / US 8. De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een starts..
€ 89,90
Bering RING Symphony Set Arctic Sailing 9
Bering Symphony Set Arctic Sailing Zilverkleurige RING Startset met blauwe inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 60 / US 9. De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een starts..
€ 89,90
Bering RING Symphony Set Red Sailing 10
Bering Symphony Set Red Sailing Rosegold kleurige RING Startset met rode inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 63 / US 10. De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een startse..
€ 139,90
Bering RING Symphony Set Red Sailing 5
Bering Symphony Set Red Sailing Rosegold kleurige RING Startset met rode inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 50 / US 5. De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een startset..
€ 139,90
Bering RING Symphony Set Red Sailing 6
Bering Symphony Set Red Sailing Rosegold kleurige RING Startset met rode inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 52 / US 6. De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een startset..
€ 139,90
Bering RING Symphony Set Red Sailing 7
Bering Symphony Set Red Sailing Rosegold kleurige RING Startset met rode inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 55 / US 7. De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een startset..
€ 139,90
Bering RING Symphony Set Red Sailing 8
Bering Symphony Set Red Sailing Rosegold kleurige RING Startset met rode inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 57 / US 8. De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een startset..
€ 139,90
Bering RING Symphony Set Red Sailing 9
Bering Symphony Set Red Sailing Rosegold kleurige RING Startset met rode inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 60 / US 9. De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een startset..
€ 139,90
Bering RING Symphony Set Red Silver 11
Bering Symphony Set RED Silver Zilverkleurige RING Startset met rode inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 65 / US 11. De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een startset be..
€ 99,90
Bering RING Symphony Set Silver Lights 10
Bering Symphony Set Silver Lights Zilverkleurige RING Startset met zilver kleur inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 63 / US 10. De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een ..
€ 109,90
Bering RING Symphony Set Silver Lights 5
Bering Symphony Set Silver Lights Zilverkleurige RING Startset met zilver kleur inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 50 / US 5. De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een s..
€ 109,90
Bering RING Symphony Set Silver Lights 6
Bering Symphony Set Silver Lights Zilverkleurige RING Startset met zilver kleur inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 52 / US 6. De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een s..
€ 109,90
Bering RING Symphony Set Silver Lights 7
Bering Symphony Set Silver Lights Zilverkleurige RING Startset met zilver kleur inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 55 / US 7. De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een s..
€ 109,90
Bering RING Symphony Set Silver Lights 8
Bering Symphony Set Silver Lights Zilverkleurige RING Startset met zilver kleur inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 57 / US 8. De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een s..
€ 109,90
Bering RING Symphony Set Silver Lights 9
Bering Symphony Set Silver Lights Zilverkleurige RING Startset met zilver kleur inleg. Leuk om te combineren met uw Bering horloge. Maat EU 60 / US 9. De Bering Starter Sets zijn een mooi cadeau voor iedereen, die zijn of haar ring wil aanpassen aan de kledingstijl of andere sieraden. Een s..
€ 109,90
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: