Winkelwagen

0 item(s) | € 0,00

Klanten service

Snel antwoord op al uw vragen binnen 24 uur

Gratis verzending

Géén verzendkosten in Nederland met PostNL

Niet goed geld terug

Eenvoudig retourneren of ruilen binnen 14 dagen

Categorieën


Productfilter

Rosefield Jewelry

Rosefield Jewelry

Rosefield Jewelry presenteert de Downtown Chic collectie: chique sieraden, met inspiratie op downtown New York en cool-girl Amsterdam. Armbandjes met unieke designs, in de kleuren zilver, goud en rosegoud. Het verfijnde accessoire voor je dagelijkse look.

Rosefield Armband The Baxter Goud
Rosefield The Baxter, een armbandje met kleine cirkels aan een fijn kettinkje gemaakt van sterling zilver 925 in de kleur/plating: goud. Omtrek: dit armbandje kan versteld worden van 16 cm tot 19,5 cm. Combineer je Baxter armband met je Rosefield horloge of met andere leuke armbanden. ..
€ 39,00
Rosefield Armband The Broome Goud
Rosefield The Broome, een armbandje van 37 cm dat je dubbel om de pols draagt, of enkel om de hals, als choker. Het perfecte accessoire van sterling zilver 925 in de kleur/plating: goud. Combineer the Broome armband met je Rosefield horloge of met andere leuke armbanden. Omtrek: dit armband..
€ 39,00
Rosefield Armband The Broome Rosegoud
Rosefield The Broome, een armbandje van 37 cm dat je dubbel om de pols draagt, of enkel om de hals, als choker. Het perfecte accessoire van sterling zilver 925 in de kleur/plating: rosegoud. Combineer the Broome armband met je Rosefield horloge of met andere leuke armbanden. Omtrek: dit arm..
€ 39,00
Rosefield Armband The Broome Zilver
Rosefield The Broome, een armbandje van 37 cm dat je dubbel om de pols draagt, of enkel om de hals, als choker. Het perfecte accessoire van sterling zilver 925. Combineer the Broom armband met je Rosefield horloge of met andere leuke armbanden. Omtrek: dit armbandje kan versteld worden van ..
€ 39,00
Rosefield Armband The Chrystie Goud
Rosefield The Chrystie, een armbandje met staafjes aan een fijn kettinkje gemaakt van sterling zilver 925 in de kleur/plating: goud. Omtrek: dit armbandje kan versteld worden van 16 cm tot 19,5 cm. Combineer je Chrystie armband met je Rosefield horloge of met andere leuke armbanden. ..
€ 39,00
Rosefield Armband The Chrystie Zilver
Rosefield The Chrystie, een armbandje met staafjes aan een fijn kettinkje gemaakt van sterling zilver 925 in de kleur/plating: zilver. Omtrek: dit armbandje kan versteld worden van 16 cm tot 19,5 cm. Combineer je Chrystie armband met je Rosefield horloge of met andere leuke armbanden. ..
€ 39,00
Rosefield Armband The Elizabeth Goud
Rosefield The Elizabeth, een armbandje met staafjes aan een fijn kettinkje gemaakt van sterling zilver 925 in de kleur/plating: goud. Omtrek: dit armbandje kan versteld worden van 16 cm tot 19,5 cm. Combineer je Elizabeth armband met je Rosefield horloge of met andere leuke armbanden. ..
€ 39,00
Rosefield Armband The Mott Goud
Rosefield The Mott, een armbandje met een subtiel steentje op een fijn kettinkje gemaakt van sterling zilver 925 in de kleur/plating: goud. Combineer je Mott armband met je Rosefield horloge of met andere leuke armbanden, voor de subtiele downtown look. Omtrek: dit armbandje kan versteld wo..
€ 39,00
Rosefield Armband The Mott Rosegoud
Rosefield The Mott, een armbandje met een subtiel steentje op een fijn kettinkje gemaakt van sterling zilver 925 in de kleur/plating: rosegoud. Combineer je Mott armband met je Rosefield horloge of met andere leuke armbanden, voor de subtiele downtown look. Omtrek: dit armbandje kan verstel..
€ 39,00
Rosefield Armband The Mott Zilver
Rosefield The Mott, een armbandje met een subtiel steentje op een fijn kettinkje gemaakt van sterling zilver 925 in de kleur/plating: zilver. Combineer je Mott armband met je Rosefield horloge of met andere leuke armbanden, voor de subtiele downtown look. Omtrek: dit armbandje kan versteld ..
€ 39,00
Rosefield Armband The Mulberry Goud
Rosefield The Mulberry, een armbandje met verschillende staafjes aan een fijn kettinkje gemaakt van sterling zilver 925 in de kleur/plating: goud. Omtrek: dit armbandje kan versteld worden van 16 cm tot 19,5 cm. Combineer je Mulberry armband met je Rosefield horloge of met andere leuke arm..
€ 39,00
Rosefield Armband The Wooster Gold Medium
Rosefield The Wooster Bangle, een armband met subtiele oogsluiting en subtiel Rosefield bedeltje. Deze chique armband van Rosefield is gemaakt van sterling zilver 925 in de kleur/plating goud en maat medium. Omtrek: the Wooster is leverbaar in 3 kleuren en 2 maten: Small 17 cm en Medium 18..
€ 49,00
Rosefield Armband The Wooster Gold Small
Rosefield The Wooster Bangle, een armband met subtiele oogsluiting en subtiel Rosefield bedeltje. Deze chique armband van Rosefield is gemaakt van sterling zilver 925 in de kleur/plating goud en maat small. Omtrek: the Wooster is leverbaar in 3 kleuren en 2 maten: Small 17 cm en Medium 18,..
€ 49,00
Rosefield Armband The Wooster Rosegold Medium
Rosefield The Wooster Bangle, een armband met subtiele oogsluiting en subtiel Rosefield bedeltje. Deze chique armband van Rosefield is gemaakt van sterling zilver 925 in de kleur/plating rosegoud en maat medium. Omtrek: the Wooster is leverbaar in 3 kleuren en 2 maten: Small 17 cm en Mediu..
€ 49,00
Rosefield Armband The Wooster Rosegold Small
Rosefield The Wooster Bangle, een armband met subtiele oogsluiting en subtiel Rosefield bedeltje. Deze chique armband van Rosefield is gemaakt van sterling zilver 925 in de kleur/plating rosegoud en maat small. Omtrek: the Wooster is leverbaar in 3 kleuren en 2 maten: Small 17 cm en Medium..
€ 49,00
Rosefield Armband The Wooster Silver Medium
Rosefield The Wooster Bangle, een armband met subtiele oogsluiting en subtiel Rosefield bedeltje. Deze chique armband van Rosefield is gemaakt van sterling zilver 925 in de kleur/plating zilver en maat medium. Omtrek: the Wooster is leverbaar in 3 kleuren en 2 maten: Small 17 cm en Medium ..
€ 49,00
Rosefield Chain Bracelet Gold
Rosefield Chain Bracelet Gold, een armband met wat grotere schakels met slotje en subtiel Rosefield bedeltje, speciaal om initialen charms aan te kunnen monteren. De lengte is verstelbaar van 17 to 20 cm. Deze chique armband van Rosefield is gemaakt van sterling zilver 925 met een gouden plating...
€ 49,00
Rosefield Chain Gold met 1 Letter
Rosefield Chain Bracelet Gold met EEN gouden letter. De lengte is verstelbaar van 17 to 20 cm. U kunt bij de bestelling bij OPMERKINGEN aangeven welke letter u wilt ontvangen. ..
€ 64,00
Rosefield Chain Gold met 2 Letters
Rosefield Chain Bracelet Gold met een tekst van TWEE gouden letters. De lengte is verstelbaar van 17 to 20 cm. U kunt bij de bestelling bij OPMERKINGEN aangeven welke letters of tekst u wilt bestellen. ..
€ 79,00
Rosefield Chain Gold met 3 Letters
Rosefield Chain Bracelet Gold met een tekst van DRIE gouden letters. De lengte is verstelbaar van 17 to 20 cm. U kunt bij de bestelling bij OPMERKINGEN aangeven welke letters of tekst u wilt bestellen. ..
€ 94,00
Rosefield Chain Gold met 4 Letters
Rosefield Chain Bracelet Gold met een tekst van VIER gouden letters. De lengte is verstelbaar van 17 to 20 cm. U kunt bij de bestelling bij OPMERKINGEN aangeven welke letters of tekst u wilt bestellen. ..
€ 109,00
Rosefield Chain Bracelet Rosegold
Rosefield Chain Bracelet Rosegold, een armband met wat grotere schakels met slotje en subtiel Rosefield bedeltje, speciaal om initialen charms aan te kunnen monteren. De lengte is verstelbaar van 17 to 20 cm. Deze chique armband van Rosefield is gemaakt van sterling zilver 925 met een rose gouden..
€ 49,00
Rosefield Chain Rosegold met 1 Letter
Rosefield Chain Bracelet Rosegold met EEN rosegouden letter. De lengte is verstelbaar van 17 to 20 cm. U kunt bij de bestelling bij OPMERKINGEN aangeven welke letters of tekst u wilt bestellen. ..
€ 64,00
Rosefield Chain Rosegold met 2 Letters
Rosefield Chain Bracelet Rosegold met een tekst van TWEE rosegouden letters. De lengte is verstelbaar van 17 to 20 cm. U kunt bij de bestelling bij OPMERKINGEN aangeven welke letters of tekst u wilt bestellen. ..
€ 79,00
Rosefield Chain Rosegold met 3 Letters
Rosefield Chain Bracelet Rosegold met een tekst van DRIE rosegouden letters. De lengte is verstelbaar van 17 to 20 cm. U kunt bij de bestelling bij OPMERKINGEN aangeven welke letters of tekst u wilt bestellen. ..
€ 94,00
Rosefield Chain Rosegold met 4 Letters
Rosefield Chain Bracelet Rosegold met een tekst van VIER rosegouden letters. De lengte is verstelbaar van 17 to 20 cm. U kunt bij de bestelling bij OPMERKINGEN aangeven welke letters of tekst u wilt bestellen. ..
€ 109,00
Rosefield Chain Initial Charm Gold
Rosefield Chain Initial Charm Gold, leuke letters van sterling zilver 925 met een gouden plating, speciaal om aan een goudkleurige ketting te monteren. U kunt bij de bestelling bij OPMERKINGEN aangeven welke letter of tekst u wilt bestellen. ..
€ 15,00
Rosefield Chain Initial Charm Rosegold
Rosefield Chain Initial Charm Rosegold, leuke letters van sterling zilver 925 met een rose gouden plating, speciaal om aan een rosegoudkleurige ketting te monteren. U kunt bij de bestelling bij OPMERKINGEN aangeven welke letter of tekst u wilt bestellen. ..
€ 15,00
Rosefield Chain Necklace Gold
Rosefield Necklace Gold, een stijlvolle halsketting van 40 - 43 cm met wat grotere schakels met slotje en subtiel Rosefield bedeltje, speciaal om initialen charms aan te kunnen monteren. Deze Rosefield ketting is gemaakt van sterling zilver 925 met een gouden plating. Standaard worden er geen gem..
€ 69,00
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: