Winkelwagen

0 item(s) | € 0,00

Klanten service

Snel antwoord op al uw vragen binnen 24 uur

Gratis verzending

Géén verzendkosten in Nederland met PostNL

Niet goed geld terug

Eenvoudig retourneren of ruilen binnen 14 dagen

Over TopDealer.nl

Bestel uw horloge online bij TopDealer.nl - de online BrandStore van Topdeal Watches - Horloges & Accessoires

U kunt bij TopDealer.nl terecht voor meer dan 50 merken horloges, horlogeboxen, watchwinders en horlogemakers gereedschapsets. TopDealer.nl en WatchWinderWebshop zijn webshops van Topdeal Watches, opgericht in 2001. Ontstaan vanuit de interesse voor e-commerce en de passie voor horloges. Sinds 2016 is daar ook TopDealer.be aan toegevoegd, speciaal voor onze Belgische klanten.

Topdeal Watches is Official Dealer van alle door haar gevoerde merken horloges en accessoires. Daartoe worden de horloges betrokken bij de erkende distributeurs, of direct af fabriek. Topdeal Watches bezorgt alles zonder extra kosten bij u thuis. Alle producten en merknamen zijn met zorg gekozen: interessante, originele merken met fabrieksgarantie, tegen concurrende prijzen. De nieuwste modellen, diverse Limited Editions en met diverse, veilige betaalmogelijkheden. Wij zijn ook een van de leveranciers van Bol.com.

Openingstijden van onze winkel "Horloges & Accessoires" in Delft, Molslaan 26 (tel. 015-2129038):

Dinsdag t/m Vrijdag van 09:30-17:30. Zaterdag van 10:00-17:00, Zondag van 13:00-17:00 (koopzondagen, eerste zondag van de maand èn in de zomerperiode doorgaans alle zondagen).

Bezoek onze gezellige horlogewinkel Horloges & Accessoires aan de Molslaan 26, in het centrum van Delft. Hier kunt u diverse populaire horlogemerken bekijken, kopen en direct meenemen uiteraard. Met op de eerste verdieping een aparte showroom voor onze horloge-accessoires. Wilt u met een kleine groep afspreken om een aantal producten bij ons te kopen, dan kunt u in overleg ook 's-avonds een afspraak hiervoor maken. In de winkel in Delft kunt u ter plekke een batterijtje of horlogebandje laten vervangen tegen concurrerend tarief. Ook alle andere horlogereparaties verzorgen we graag voor u via onze horlogeservice.

Topdeal Watches streeft naar TopKwaliteit en dus naar 100% service & vakkennis. Speciaal voor online kopers hanteren we een zichttermijn van 14 dagen en een niet-goed-geld-terug garantie. Onze webwinkels zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Op e-mails krijgt u binnen 24 uur een persoonlijke reactie. Topdeal Watches staat ook voor duurzaamheid. We vinden het milieu belangrijk en houden hier rekening mee bij de bedrijfsvoering. Daarom worden verpakkingen waar mogelijk hergebruikt, mits dit niet ten koste gaat van de kwaliteit. Afval wordt gescheiden ingezameld, zoals papier, karton, plastic, inkt en batterijen.

Gratis Horloge bij uw online bestelling. TopDeal Watches verrast u graag met een kado. Daarom kunt u bij uw online bestelling vanaf €95 kiezen uit diverse leuke cadeau's. Een gratis horloge, horlogebox of handig accessoire. Wij hebben regelmatig nieuwe producten.

Vaak gevraagd: ons bankrekeningnummer  IBAN: NL22RABO 01566.35356  (BIC: RABONL2U)  ten name van TopDeal. Andere vragen? Stuur even een e-mail, dan nemen wij spoedig contact met U op!

Met vriendelijke groet,
Topdeal Watches

 

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: