Winkelwagen

0 item(s) | € 0,00

Klanten service

Snel antwoord op al uw vragen binnen 24 uur

Gratis verzending

Géén verzendkosten in Nederland met PostNL

Niet goed geld terug

Eenvoudig retourneren of ruilen binnen 14 dagen

Categorieën


Productfilter

Casio Edifice

Casio Edifice
  • ✓ Dealer in alle officiële merken
  • ✓ Gespecialiseerd in online verkoop horloges
  • ✓ Afterpay mogelijk
Lees meer

Wanneer u een Casio Edifice horloge koopt, ontvangt u een horloge van hoogwaardige en robuuste kwaliteit. Casio werkt niet voor niets samen met Formule 1-team Scuderia AlphaTauri. De kast van dit horloge is gemaakt van massief rvs en kraswerend mineraalglas. De ingewikkeld mechaniek aan de binnenkant wordt hierdoor goed beschermd. Elk Casio Edifice horloge is waterdicht tot 10 bar, en sommige modellen uit deze serie zelfs tot wel 20 bar. De horloges zitten comfortabel en stralen sportieve elegantie uit. Daarnaast zijn deze horloges betaalbaar, waardoor deze een erg goede prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Verbruik weinig stroom met een Casio Edifice horloge

Een Casio Edifice horloge verbruikt weinig stroom. Hierdoor gaat de batterij erg lang mee. Sommige modellen uit deze serie worden zelfs door middel van zonne-energie opgeladen. De batterij van deze horloges hoeft dus nooit te worden vervangen. Dit is niet alleen handig voor uzelf, maar het draagt ook bij aan een beter milieu. Dankzij deze en nog vele andere technische perfecties is het Casio Edifice horloge, en daarmee ook het Casio Edifice Premium horloge uitgevoerd met krasvast saffierglas, een zeer geliefd model.

Bestel uw horloge bij een official online Casio dealer

Wanneer u een Casio Edifice wilt bestellen, kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Topdealer. Wij zijn namelijk een officiële online Casio dealer en hebben een ruim aanbod met daarin de nieuwste modellen. Zo bieden we bijvoorbeeld ook de Casio G-Shock aan. Bovendien beschikken we over een fysieke winkel waar u terecht kunt voor eventuele reparaties. Omdat we een kleinschalig bedrijf zijn, bent u verzekerd van een klantgerichte en persoonlijke benadering. Ook wanneer u vragen heeft, helpen we u graag. Neem gerust contact met ons op via 015-2129038.

De Edifice Premium horloge collectie bestaat uit speciale horloges van de Casio Edifice collectie. Speciale uitvoeringen zoals F1 AlphaTauri, Limited Editions, Edifice horloges met Solar, Saffierglas en/of Bluetooth.

Casio Edifice ECB-2000DC-1AEF Horloge
Casio Edifice ECB-2000DC-1AEF Premium Edifice horloge met analoog en digitaal uurwerk en bluetooth verbinding. Edifice Module Nr. 5638. Bluetooth Smart en Smartphone time Het horloge is met een energiebesparende Bluetooth-technologie uitgerust, die met een druk op de knop energiezuinige g..
€ 249,00
Casio Edifice ECB-900DB-1AER Bluetooth Horloge
Casio Edifice ECB-900 Edifice edelstalen horloge met solar en bluetooth verbinding, zwarte wijzerplaat en bezel, met rode details. Bluetooth Smart Dit horloge is uitgevoerd met energie-besparende Bluetooth technology, die zorgt voor een zuinige data transfer bij een druk op de knop. Het h..
€ 199,00
Casio Edifice ECB-900DB-1BER Bluetooth Horloge
Casio Edifice ECB-900 Edifice edelstalen horloge met solar en bluetooth verbinding, zwarte wijzerplaat en bezel, met blauwe details. Bluetooth Smart Dit horloge is uitgevoerd met energie-besparende Bluetooth technology, die zorgt voor een zuinige data transfer bij een druk op de knop. Het..
€ 199,00
Casio Edifice EF-129D-2AVEF
Casio Edifice EF-129 herenhorloge met sportief ontwerp in edelstaal, en dag- en datumaanduiding. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron. Weergave dag en datum De h..
€ 79,90
Casio Edifice EF-527D-1AVEF Pilot Chrono
Casio Edifice EFV-527 Robuust pilotenhorloge met edelstalen kast en band, 100m waterdicht, met lineaalfunctie. Liniaalfunctie Met de liniaalfunctie kunnen verschillende berekeningen voor bijvoorbeeld vliegafstand, snelheid of brandstofverbruik worden gemaakt. De liniaalfunctie wordt voorn..
€ 159,00
Casio Edifice EF-527D-2AVUEF Pilot Chrono
Casio Edifice EFV-527D-2AVEF Robuust pilotenhorloge met blauwe wijzerplaat, edelstalen kast en band, 100m waterdicht, met lineaalfunctie. Liniaalfunctie Met de liniaalfunctie kunnen verschillende berekeningen voor bijvoorbeeld vliegafstand, snelheid of brandstofverbruik worden gemaakt. De..
€ 159,00
Casio Edifice EF-539D-1AVEF
Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron.      Datumweergave De huidige datum wordt op de display getoond      Stopfunctie (1 sec - 12 uur..
€ 129,00
Casio Edifice EFB-680D-1AVUEF Horloge
Casio Edifice EFB-680D-1AVUEF Sportief horloge met saffierglas, zwarte wijzerplaat met neo-display en Casioak edelstalen kast met 8-hoekige bezel.         Materiaal Band Massief ed..
€ 159,00
Casio Edifice EFB-680D-2BVUEF Horloge
Casio Edifice EFB-680D-2BVUEF Sportief horloge met saffierglas, blauwe wijzerplaat met neo-display en Casioak edelstalen kast met 8-hoekige bezel.         Materiaal Band Massief ed..
€ 159,00
Casio Edifice EFB-680D-7AVUEF Horloge
Casio Edifice EFB-680D-7AVUEF Sportief horloge met saffierglas, witte wijzerplaat met neo-display en Casioak edelstalen kast met 8-hoekige bezel.         Materiaal Band Massief ede..
€ 159,00
Casio Edifice EFR-552D-1A2VUEF
Casio Edifice EFR-552 edelstalen herenhorloge met datum en stopwatch. Uurwerk Module Nr. 5490. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron.      Datumweerga..
€ 119,00
Casio Edifice EFR-552D-1AVUEF
Casio Edifice EFR-552 edelstalen herenhorloge met datum en stopwatch. Uurwerk Module Nr. 5490. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron.      Datumweerga..
€ 119,00
Casio Edifice EFR-556DB-1AVUEF
Casio Edifice EFR-556 edelstalen herenhorloge met stopwatch en datum. Casio Module Nr. 5451. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron. Datumweergave De huidige datum..
€ 139,00
Casio Edifice EFR-556L-1AVUEF
Casio Edifice EFR-556 edelstalen herenhorloge met stopwatch en datum. Casio Module Nr. 5451. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron. Datumweergave De huidige datum..
€ 119,00
Casio Edifice EFR-566DB-1AVUEF Classic
Casio Edifice EFR-566 robuust edelstalen herenhorloge met stopwatch en datum en brede wijzers en indexen. Casio Module Nr. 5579. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron. ..
€ 149,00
Casio Edifice EFR-568D-1AVUEF
Casio Edifice EFR-568 Edelstalen herenhorloge met stopwatch en datum en brede lichtgevende wijzers en indexen: lekker duidelijk. Casio Module Nr. 5345. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgeste..
€ 149,00
Casio Edifice EFR-571D-1AVUEF Horloge
Casio Edifice EFR-571 Sportief stalen herenhorloge met grote datum en brede indexen en lichtgevende wijzers: bold design by Edifice. Module Nr. 5653. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld..
€ 129,00
Casio Edifice EFR-571DB-1A1VUEF Horloge
Casio Edifice EFR-571 Sportief stalen herenhorloge met grote datum en brede indexen en lichtgevende wijzers: bold design by Edifice. Module Nr. 5653. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld..
€ 139,00
Casio Edifice EFR-S107D-1AVUEF Slim Watch
Casio Edifice EFR-S567 Slim Ultradun herenhorloge met nieuw ontwikkeld uurwerk en krasvast saffierglas. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron. Datumweergave De hu..
€ 119,00
Casio Edifice EFR-S108D-1AVUEF Slim Watch
Casio Edifice EFR-S108 Slim Ultradun herenhorloge met 8 hoekige bezel, datum aanduiding en krasvast saffierglas. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron. Datumweergav..
€ 119,00
Casio Edifice EFV-100D-2AVUEF
Casio Edifice EFV-100 Nieuw herenhorloge in duidelijk afleesbaar ontwerp in edelstaal, met datum aanduiding. Massieve roestvrijstalen kast, diameter 42 mm, dikte 11 mm, verschroefde bodem, mineraalglas Wijzerplaat met Neo-display en datum De wijzers en/of de index hebben een fluoresc..
€ 89,90
Casio Edifice EFV-130D-1AVUEF Horloge
Casio Edifice EFV-130 herenhorloge met sportief ontwerp in edelstaal en draaibare bezel. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron. Weergave datum Draaibare bezel m..
€ 99,90
Casio Edifice EFV-130D-2AVUEF Horloge
Casio Edifice EFV-130 herenhorloge met sportief ontwerp in edelstaal en draaibare bezel. Blauwe wijzerplaat. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron. Weergave datum ..
€ 99,90
Casio Edifice EFV-540DC-1AVUEF Chrono
Casio Edifice EFV-540 herenhorloge met stopwatch en datum aanduiding, geheel in het zwart uitgevoerd. Casio Module Nr. 5563. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron. ..
€ 129,00
Casio Edifice EFV-560D-1AVUEF Chrono
Casio Edifice EFV-560 Modern herenhorloge in duidelijk afleesbaar ontwerp in edelstaal, 100m waterdicht, met stopwatch en datum aanduiding. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een l..
€ 119,00
Casio Edifice EFV-560D-2AVUEF Chrono
Casio Edifice EFV-560 Modern herenhorloge in duidelijk afleesbaar ontwerp in edelstaal, 100m waterdicht, met stopwatch en datum aanduiding. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een l..
€ 119,00
Casio Edifice EFV-580D-1AVUEF Chrono
Casio Edifice EFV-580 herenhorloge met stopwatch en datum aanduiding, met neo-display. Module Nr. 5490. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron. Datumweergave De ac..
€ 99,90
Casio Edifice EFV-600D-2AVUEF Chronograph
Casio Edifice EFV-600 Sportief herenhorloge met stopwatch en datum aanduiding. Design by Edifice. Module Nr. 5579. Massieve roestvrijstalen kast, diameter 43 mm, dikte 11 mm, geschroefde bodem, mineraalglas. Batterij voor circa 3 jaar. Blauwe wijzerplaat met neo-display en datum De w..
€ 99,90
Casio Edifice EFV-610D-1AVUEF Chrono
Casio Edifice EFV-610 Sportief edelstalen herenhorloge met strakke subdials en gemakkelijke stopwatch by Edifice Watches. Massieve roestvrijstalen kast, diameter 43.8 mm, dikte 11 mm, geschroefde bodem, mineraalglas. Batterij voor minstens 2 jaar. Zwarte wijzerplaat met neo-display en ..
€ 99,90
Casio Edifice EFV-610DB-2AVUEF Chrono
Casio Edifice EFV-610 Sportief edelstalen herenhorloge met strakke subdials en gemakkelijke stopwatch by Edifice Watches. Massieve roestvrijstalen kast, diameter 43.8 mm, dikte 11 mm, geschroefde bodem, mineraalglas. Batterij voor minstens 2 jaar. Blauwe wijzerplaat en bezel, neo-displ..
€ 119,00
Casio Edifice EFV-610DC-1AVUEF Chrono
Casio Edifice EFV-610 Sportief edelstalen herenhorloge met strakke subdials en gemakkelijke stopwatch geheel in zwart uitgevoerd. Massieve roestvrijstalen kast, diameter 43.8 mm, dikte 11 mm, geschroefde bodem, mineraalglas. Batterij voor minstens 2 jaar. Neo-display met datum aanduidi..
€ 129,90
Casio Edifice EFV-620D-1A2VUEF Chrono
Casio Edifice EFV-620 Sportief edelstalen herenhorloge met stopwatch, subdials en datum by Edifice. Massieve roestvrijstalen kast, diameter 50.5 mm, dikte 11.8 mm, geschroefde bodem, mineraalglas. Batterij voor circa 3 jaar. Neo display met subdials en aparte datum weergave. De wijze..
€ 99,90
Casio Edifice EFV-620D-2AVUEF Chrono
Casio Edifice EFV-620 Sportief edelstalen herenhorloge met stopwatch, subdials en datum by Edifice. Massieve roestvrijstalen kast, diameter 50.5 mm, dikte 11.8 mm, geschroefde bodem, mineraalglas. Batterij voor circa 3 jaar. Neo display met subdials en aparte datum weergave. De wijze..
€ 99,90
Casio Edifice EFV-620L-1AVUEF Chrono
Casio Edifice EFV-620 Sportief edelstalen herenhorloge met stopwatch, subdials en datum by Edifice. Massieve roestvrijstalen kast, diameter 50.5 mm, dikte 11.8 mm, geschroefde bodem, mineraalglas. Batterij voor circa 3 jaar. Neo display met subdials en aparte datum weergave. De wijze..
€ 99,90
Casio Edifice EFV-C100D-2AVEF Telememo
Casio Edifice EFV-C100D-2AVEF herenhorloge met telememo, analoog en digitaal uurwerk, 3x alarm o.a. snooze. Telememo Opslagruimte voor 30 telefoonnummers: tot 8 letters en 12 cijfers per record   Wereldtijden Actuele tijden zijn beschikbaar tot 29 wereldtijden, met automa..
€ 99,90
Casio Edifice ERA-120BL-2AVEF Telememo
Casio Edifice ERA-120 Herenhorloge met analoog en digitaal uurwerk met o.a. telememo, zonder kroon. Casio Module Nr. 5479. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron. Te..
€ 139,00
Casio Edifice ERA-120DB-1BVEF Telememo
Casio Edifice ERA-120 Herenhorloge met analoog en digitaal uurwerk met o.a. telememo, zonder kroon. Casio Module Nr. 5479. Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron. Te..
€ 139,00
Casio Edifice EQB-1100D-1AER Bluetooth
Casio Edifice EQB-1100D-1AER Dun herenhorloge met roestvrij stale kast, solarpowered quartz uurwerk en saffierglas. Met Speed and Intelligence invloeden vanuit de  Formule 1 Autosport en blauwe accenten op de wijzerplaat. Dit horloge heeft een mooi dun profiel, dankzij een nieuw ontwik..
€ 299,00
Casio Edifice EQB-1200D-1AER Horloge
Casio Edifice EQB-1200D-1AER Horloge De nieuwe EDIFICE Connected Chrono EQB-1200D horloges zijn voorzien van Casio's innovatieve Tough Solar-technologie in een slanke roestvrijstalen kast van 9,4 mm. De sportieve wijzerplaat wordt beschermd door krasvast saffierglas. Dit horloge is waterbestendig..
€ 299,00
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: