Winkelwagen

0 item(s) | € 0,00

Klanten service

Snel antwoord op al uw vragen binnen 24 uur

Gratis verzending

Géén verzendkosten in Nederland met PostNL

Niet goed geld terug

Eenvoudig retourneren of ruilen binnen 14 dagen

Categorieën


Productfilter

Sieradendozen

Sieradendozen

Sieradendozen, bijouxdozen, sieradenkisten en bijouxkoffers, de meest populaire modellen uit onze collectie. Een sieradendoos is de ideale opbergplaats voor al uw sieraden. Ook leuk om cadeau te geven, of te krijgen natuurlijk.

Bijouxkoffer WindRose Ambiance 3206
De WindRose Ambiance bijouxdoos of liever gezegd bijouxkoffer is gemaakt van echt hardhout, bekleed met fijn gestructureerd zwart runderleder en van binnen met beige italiaans velours, zodat uw sieraden niet snel zullen beschadigen. Met stevig handvat en ruimte voor onder andere 4 horloges en een..
€ 349,00
Bijouxkoffer WindRose Ambiance 3216
De WindRose Ambiance bijouxdoos of bijouxkoffer is gemaakt van echt hardhout, bekleed met fijn gestructureerd zwart runderleder en van binnen met beige italiaans velours, zodat uw sieraden niet snel zullen beschadigen. Met stevig handvat, vele laden, ruimte voor 4 horloges en klein extra koffertj..
€ 399,00
Bijouxkoffer WindRose Ambiance 3246
De WindRose Ambiance bijouxdoos of bijouxkoffer is gemaakt van echt hardhout, bekleed met fijn gestructureerd zwart runderleder en van binnen met beige italiaans velours, zodat uw sieraden niet snel zullen beschadigen. Met stevig handvat, vele laden, met extra ruimte voor 8 horloges. Kleur:..
€ 469,00
Bijouxkoffer WindRose Ambiance 3259
De WindRose Ambiance sieradendoos of bijouxkoffer is gemaakt van echt hardhout, bekleed met fijn gestructureerd zwart runderleder en van binnen met beige italiaans velours, zodat uw sieraden niet snel zullen beschadigen. Met grote spiegel aan de binnenzijde van het deksel, stevig handvat, vele la..
€ 549,00
Bijouxkoffer WindRose Merino 3671
Deze WindRose Merino bijouxkoffer heeft 4 etages en een spiegel aan de binnenkant van het deksel. Met insteekvak voor ringen en apart juwelendoosje. WindRose Merino bijouxkoffers zijn prettig in het gebruik door de zachte, synthetische materialen. De binnenkant is gemaakt van velours, zodat uw si..
€ 99,00
Bijouxkoffer WindRose Merino 3683
De WindRose Merino bijouxkoffers zijn prettig in het gebruik door het gebruik van zachte, synthetische materialen. De binnenkant is gemaakt van velours, zodat uw sieraden niet snel beschadigen. Deze bijoux koffer heeft 4 etagesen een insteekvakken voor ringen. Kleur:    ..
€ 149,00
Bijouxkoffer WindRose Merino 3696
De Windrose 3696 bijouxkoffer heeft 5 etages en een spiegel aan de binnenkant van het deksel. Met extra make-up of juwelen tasje. De WindRose Merino bijouxkoffers zijn prettig in het gebruik door het gebruik van zachte, synthetische materialen. De binnenkant is gemaakt van velours, zodat uw siera..
€ 139,00
Bijouxkoffer WindRose Merino XL 3347
WindRose Merino bijouxkoffer XL prettig in het gebruik door het gebruik van zachte, synthetische materialen. Deze extra grote Merino bijouxkoffer heeft 5 uitschuifbare lades met allerlei soorten vakken voor al uw sieraden. Kleur:          Zwart P..
€ 269,00
Davidts Euclide 367828 Retro
Davidt's Euclide Retro sieradendoosuit de Euclide Sieradendozen collectie van Davidts; gemaakt van synthetische materialen en daardoor onderhoudsvrij. De binnenkant is gemaakt van zacht velours, zodat uw sieraden goed beschermd zijn. Deze ruime sieradendoos in leuke retro vormgeving heeft aan..
€ 119,00
Davidts Euclide 367987 Sieradendoos
Davidt's Euclide sieradendoos met handvat en automatische lade. De sieradendozen uit de Euclide collectie van Davis zijn gemaakt van synthetische materialen en daardoor onderhoudsvrij. De binnenkant is bekleed met zacht velours, zodat uw sieraden goed beschermd zijn. Deze handzame bijouxkoffer he..
€ 79,00
Sieradendoos Beco Cashmere Twin 324235
De echt lederen Beco Twin sieradendoos uit de modulaire Cashmere serie overtuigd door zijn puristisch design, ontworpen volgens: form follows function. De indeling aan de binnenzijde kunt u zelf aanpassen, indien u dat wenst. U kunt verschillende van deze modules (de ondersten zonder deksel) op e..
€ 129,00
Sieradendoos Beco Garrett 324153
De echt lederen Beco Garrett sieradendoos uit de modulaire Garrett serie van Beco Technic heeft 3 verwisselbare, aanpasbare niveau's, volop opbergplek voor uw ringen, oorbellen en bedels. Materiaal:      donkerbruin, met top kwaliteits stiksel in oranje Binnenzi..
€ 149,00
Sieradenetui Beco Garrett Leder
Beco Garrett 324152: oprolbaar sieraden-etui, met diverse vakken voor allerlei sieraden. Materiaal:      bruin leder, met oranje stiksel Binnenzijde:   zacht donkerbruin velours voor een optimale bescherming Afmetingen:   300x222x95mm (op..
€ 47,50
WindRose 3550 Horloge- en Sieradenkist Hoogglans Rood
WindRose 3550 horloge- en sieradenkist in massief hout en hoogglans rood afgelakt. Van binnen is deze sieradenkist bekleed met velours, zodat uw sieraden niet snel zullen beschadigen. De WindRose sieradenkist heeft een transparant deksel, 2 uitneembare plateau's en heeft kussens voor 4 horloges. ..
€ 219,00
WindRose 3550 Horloge- en Sieradenkist Hoogglans Wit
WindRose 3550 horloge- en sieradenkist in massief hout en hoogglans wit afgelakt. Van binnen is deze sieradenkist bekleed met velours, zodat uw sieraden niet snel zullen beschadigen. De WindRose sieradenkist heeft een transparant deksel, 2 uitneembare plateau's en heeft kussens voor 4 horloges. A..
€ 219,00
WindRose 3550 Horloge- en Sieradenkist Hoogglans Zwart
WindRose 3550 horloge- en sieradenkist in massief hout en hoogglans zwart afgelakt. Van binnen is deze sieradenkist bekleed met velours, zodat uw sieraden niet snel zullen beschadigen. De WindRose sieradenkist heeft een transparant deksel, 2 uitneembare plateau's en heeft kussens voor 4 horloges...
€ 219,00
WindRose Hoogglans 3548 Sieradenkist M
De WindRose Hoogglans sieradenkist M, is gemaakt van hout en is in zwart hoogglans afgelakt. Van binnen is deze sieradendoos bekleed met velours, zodat uw sieraden niet snel zullen beschadigen. De WindRose kist heeft een spiegel in het deksel en is afsluitbaar met een stevige sleutel. Afmet..
€ 189,00
WindRose Hoogglans 3549 Sieradenkist S
De WindRose Hoogglans sieradenkist S, is gemaakt van hout en is in zwart hoogglans afgelakt. Van binnen is deze sieradendoos bekleed met velours, zodat uw sieraden niet snel zullen beschadigen. De WindRose kist heeft een spiegel in het deksel en een stevige sleutel. Afmetingen:  &..
€ 159,00
WindRose Hoogglans Rood 3547 Sieradenkist L
De WindRose Hoogglans sieradenkist L, is gemaakt van hout en is in rood hoogglans afgelakt, met diverse lagen. Van binnen is deze sieradendoos bekleed met velours, zodat uw sieraden niet snel zullen beschadigen. De WindRose kist heeft een spiegel in het deksel en is afsluitbaar met een stevige sl..
€ 229,00
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: