Winkelwagen

0 item(s) | € 0,00

Klanten service

Snel antwoord op al uw vragen binnen 24 uur

Gratis verzending

Géén verzendkosten in Nederland met PostNL

Niet goed geld terug

Eenvoudig retourneren of ruilen binnen 14 dagen

Horlogeservice

Horloge repareren? In onze horlogewinkel Horloges & Accessoires aan de Molslaan 26 in Delft (tegenover de Hema) kunt u terecht voor alle reparatie werkzaamheden aan uw horloge; ook als u het horloge elders gekocht heeft. Wij vervangen de batterij, of het horlogebandje van uw horloge, klaar terwijl u wacht. Of maak meteen even een rondje door het gezellige centrum van Delft. Er is genoeg te zien en er zijn vele leuke winkels en terrasjes. Wij verkopen bovendien horlogeboxen, gereedschapsets en universele watchwinders (voor alle automatische horloges en uit eigen voorraad). Wij hebben een ruime voorraad aan lederen horlogebanden, voor alle merken geschikt en voor ieder budget.

Parkeren doet u gemakkelijk in de dichtsbijzijnde parkeergarage: Zuidpoort aan de Zuidwal, met 750 beschikbare parkeerplaatsen. Als u even iets komt ophalen of  afgeven, kunt u ook uw auto 5 min. voor de deur parkeren. Vraag dan even naar onze gratis dagvergunning voor toegang tot het centrum. Graag tot ziens!

Voor specialistische reparaties van horloges, zoals bijvoorbeeld het vervangen van een horlogeglas of uitvoeren van drukmetingen, werken wij samen met Horloge Service Nederland die een aantal speciaal opgeleide horlogemakers in dienst heeft en eventuele benodigde onderdelen direct bij de betreffende officiële horlogemerk-leveranciers kan bestellen. Zij verzorgen voor ons de reparaties van alle bekende, trend- en mode horlogemerken, maar niet van imitatiehorloges. Door deze samenwerking kunt bij ons ook originele horlogebanden bestellen van alle bekende horlogemerken, met een distributeur in Nederland. U ontvangt altijd eerst een prijsopgave voor uw horloge.

Wanneer is uw horloge waterdicht? Eigenlijk niet zo snel; het ligt aan de constructie van het horloge. Over het algemeen geldt dat een geschroefde kast de beste garantie geeft op een goede waterbestendigheid. De afdichting wordt verder verzorgd door pakkingen, of rubber ringen, tussen bodem, glas of drukkers. Als u wilt zwemmen met uw horloge is het verstandig om bij het vervangen van een batterij, het horloge te laten controleren op waterdichtheid (momentopname). Dit verzorgen wij via onze horlogemaker in de drukcabine.

Indien nodig worden dan ook pakkingen vervangen. Het kan ook voorkomen dat er geadviseerd wordt om een glas te vervangen, omdat er bij de test een lekkage wordt gevonden. Het vervangen van een batterij met waterdichtheidstest is mogelijk vanaf 25 Eur. Bijzondere werkzaamheden voeren wij uitsluitend uit na een prijsopgave en uw toestemming! Op de bodem van de kast, of op de wijzerplaat wordt vaak de classificatie van de waterbestendigheid weergegeven. Hieronder ziet u een voorbeeld:

Het horlogemerk CITIZEN heeft al jaren een succesvolle collectie duikhorloges, de zgn. Citizen Promaster Marine collectie, te zien bij ons in de winkel. Ook het Duitse merk Army-Watch is gespecialiseerd in duikhorloges.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: