Winkelwagen

0 item(s) | € 0,00

Klanten service

Snel antwoord op al uw vragen binnen 24 uur

Gratis verzending

Géén verzendkosten in Nederland met PostNL

Niet goed geld terug

Eenvoudig retourneren of ruilen binnen 14 dagen

Categorieën


Productfilter

Lambretta

Lambretta

Lambretta horloges zijn moderne horloges met een retro touch; geïnspireerd door de stijl, het design, en de geest van de Italiaanse Lambretta scooters van de vijftiger en zestiger jaren. Karaktervolle, unieke ontwerpen beïnvloed door Lambretta’s rijke race historie en uitgerust met betrouwbare quartz uurwerken.

Als u liefhebber bent van Italiaanse producten zullen de fashionable Lambretta horloges u zeker aanspreken.

Lambretta Cielo Dot White Horloge
De Lambretta Cielo is behalve een dameshorloge vooral een mode accessoire. Secondewijzer, wijzerplaat en band in dezelfde kleur. Kleurstelling: wit met zwarte stippen Kast: diameter 37mm, dikte 8mm, met RVS achterplaat Band: glad lederen horlogeband 18 mm breed, met edelstal..
€ 69,00
Lambretta Cielo Leather Lichtroze Horloge
De Lambretta Cielo is behalve een dameshorloge vooral een mode accessoire. Secondewijzer, wijzerplaat en band in dezelfde kleur. Kleurstelling: lichtroze Kast: diameter 37mm, dikte 8mm, met RVS achterplaat Band: glad lederen horlogeband 18 mm breed, met edelstalen doornsluit..
€ 69,00
Lambretta Cielo Metallic Pink Horloge
De Lambretta Cielo is behalve een dameshorloge vooral een mode accessoire. Secondewijzer, wijzerplaat en band in dezelfde kleur. Kleurstelling: roze metallic Kast: diameter 37mm, dikte 8mm, met RVS achterplaat Band: glad lederen horlogeband 18 mm breed, met edelstalen doorns..
€ 69,00
Lambretta Cielo Paisley Blue Horloge
De Lambretta Cielo Paisley is behalve een dameshorloge vooral een mode accessoire: hip, hot en trendy. Het Paisley horloge is een echte retro eye-catcher van Lambretta met deze kleurrijke, gevlamde vormen uit the swinging sixties. Kleurstelling: blauw met gekrulde, kleurrijke vormen ..
€ 69,00
Lambretta Cielo Paisley Green Horloge
De Lambretta Cielo Paisley is behalve een dameshorloge vooral een mode accessoire: hip, hot en trendy. Het Paisley horloge is een echte retro eye-catcher van Lambretta met deze kleurrijke, gevlamde vormen uit the swinging sixties. Kleurstelling: groen met gekrulde, kleurrijke vormen ..
€ 69,00
Lambretta Cielo Stripes Gold Horloge
De Lambretta Cielo is behalve een dameshorloge vooral een mode accessoire. Secondewijzer, wijzerplaat en band in dezelfde kleur. Kast: diameter 37mm, dikte 8mm, met RVS achterplaat Band: glad lederen horlogeband 18 mm breed, met edelstalen doornsluiting ..
€ 69,00
Lambretta Cielo Vichy Black Horloge
Lambretta Cielo Vichy horloges zijn een ode aan een van de bekendste prints ter wereld: het Vichy ruitje. Voor het eerst gezien in de Jaren 50, bekend van Brigitte Bardot en nu weer helemaal hip en trendy. Vichy staat voor romantisch of sexy, lief of ondeugend, hip met een vleugje nostalgie. ..
€ 69,00
Lambretta Cielo Vichy Blue Horloge
Lambretta Cielo Vichy horloges zijn een ode aan een van de bekendste prints ter wereld: het Vichy ruitje. Voor het eerst gezien in de Jaren 50 aan de Cote dAzur, bekend van Brigitte Bardot en nu weer helemaal hip en trendy. Vichy staat voor romantisch of sexy, lief of ondeugend, hip met een vleug..
€ 69,00
Lambretta Cielo Vichy Pink Horloge
Lambretta Cielo Vichy horloges zijn een ode aan een van de bekendste prints ter wereld: het Vichy ruitje. Voor het eerst gezien in de Jaren 50 aan de Cote dAzur, bekend van Brigitte Bardot en nu weer helemaal hip en trendy. Vichy staat voor romantisch of sexy, lief of ondeugend, hip met een vleug..
€ 69,00
Lambretta Cielo Zebra Blue Horloge
De Lambretta Cielo is behalve een dameshorloge vooral een mode accessoire, vooral dit horloge met dierenprint: de Cielo Zebra in blauw. Kast: diameter 37mm, dikte 8mm, met RVS achterplaat Band: glad lederen horlogeband 18 mm breed, met edelstalen doornsluiting ..
€ 69,00
Lambretta Cielo Zebra Fuchsia Horloge
De Lambretta Cielo is behalve een dameshorloge vooral een mode accessoire, vooral dit horloge met dierenprint: de Cielo Zebra in de fuchsia kleuren rood, oranje, roze  Kast: diameter 37mm, dikte 8mm, met RVS achterplaat Band: glad lederen horlogeband 18 mm bree..
€ 69,00
Lambretta Cielo Zebra White
De Lambretta Cielo is behalve een dameshorloge vooral een mode accessoire, vooral dit horloge met dierenprint: de Cielo Zebra in wit. Kast: diameter 37mm, dikte 8mm, met RVS achterplaat Band: glad lederen horlogeband 18 mm breed, met edelstalen doornsluiting ..
€ 69,00
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: